עצם דוקרנית מתחת לבוהן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/01/2011 | 12:37 | מאת: צבי

אני סובל מעצם דוקרנית מתחת לבוהן השמאלית. רציתי לדעת מה הטיפול שניתן לקבל ע"י הרפואה הקונבנציונלית? האם טיפולים המוצעים ע"י "רפואות" בירושלים ו/או "בוסטון מדיקל" רמת גן מוכרים לך כיעילים? אודה להתייחסותך.

24/01/2011 | 09:15 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

טיפולים המוצעים ע"י "רפואות" בירושלים ו/או "בוסטון מדיקל" רמת גן לא מוכרים ולא יודע על איזה טיפול מדובר. לגבי בעייתך, כדי לאבחן ולהציע טיפול יש צורך בבדיקה אורתופדית ובדיקות עזר לפי הצורך. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול