כאבים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/01/2011 | 16:32 | מאת: רינה

לפני חודשיים וחצי עברתי ניתוח אצבע פטיש. מאז יש לי כאבים דווקא ברגל השניה גם באיזור האצבעות וגם שריפה בתחתית האצבעות. כאבים בשוקיים בשתי הרגליים. נפגשתי עם פרופסור ראומטולוג ששלל בעיה ראומטולוגית מסויימת ואמר שיש מצבים שצריך ללמוד לחיות עם כאב. אני סובלת מאוד בת 40 אמא ל-3 ילדים שרואים אמא בוכה כל היום. המליץ על קולכצין. ראיתי שהמלצת על בדיקות כמו איזון מלחים כלי דם איזון הורמונלי. איפה אפשר לעשות בדיקות מקיפות אלה? האם באמת לא המתנתי מספיק לאחר הניתוח? קבעו לי תור אצלך רק באפריל האם עובדים עם מכבי בבלינסון? בבקשה תשובה דחופה מיואשת וסובלת

13/01/2011 | 08:33 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

איפה אפשר לעשות בדיקות מקיפות אלה? - אצל רופא המשפחה. האם באמת לא המתנתי מספיק לאחר הניתוח? - לא ברורה השאלה. קבעו לי תור אצלך רק באפריל האם עובדים עם מכבי בבלינסון? - תלוי במכבי. מגיעים חולים ממכבי לפעמים מערימים עליהם קשיים בקופה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול