פגיעה בחלק החיצוני של כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/01/2011 | 08:57 | מאת: אדי

בתאריך 7.1.2011 השתתפתי באימון בעבודה ובמהלך קרב המגע נתתי בעיטה לכרית והרגשתי את כף הרגל כואבת. סימתי את האימון וכאשר הגעתי הביתה הכאבים התגברו ונסעתי למוקד. במוקד בצעו לי 2 צילומים והאורטופד אמר שאין שברים הנראים לעין אך כיוון ואני לא מסוגל לדרוך על הרגל זה חשוד והוא החליט לגבס לי את הרגל למטרת קבוע למשך 5 ימים ובדיקה אצל אורטופד כשבוע אחרי הגבוס של הרגל. נאמר לי בנוסף על ידיו כי אם ימשיכו כאבים לדרוש בדיקת ct. הכאבים הינם בחלק החיצוני הימני של כף הרגל ובחלק התחתון של כף הרגל. בנוסף הייתי רוצה לשאול איפה אתה מקבל לטובת טיפול?

13/01/2011 | 08:28 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. אני מקבל בבלינסון. מוקד תורים בלינסון - 03-9376666. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול