פלטפוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/01/2011 | 14:07 | מאת: הולצמן

שלום רב, אני בן 26 , מידת הרגל 46 , יש לי בעיה רצינית בכף הרגל - פלטפוס (כמעט אין קשת בכלל) , אני פשוט לא יודע אם מספיק לנעול נעלי נוחות כמו נעלי CLARKS למשל , או שחייב להזמין מדרס, במידה ואני עושה מדרס, אפשר לנעול אותו עם נעלי נוחות או שזה לא הולך ביחד !!

12/01/2011 | 12:57 | מאת: יעקב חיים וינברג

שלום הולצמן אחת מקשתות כף הרגל היא הקשת האורכית. תפקידה הוא לבלום את הזעזועים שבפעולת הדריכה כשהקשת קורסת, היא לא מבצעת את תפקידה, כמו כן השינוי במנח עצמות כף הרגל והקרסול מחולל שרשרת שינויים במנח ותפקוד רגל. קיימים שני סוגי פלטפוס:פלטפוס קשיח – במצב זה, מבנה הרגל הוא שטוח. גם בעת שהרגל באוויר וגם בעת הדריכה – הרגל שטוחה. המדרסים שיבנו באופן נכון יפזרו את העומס בצורה טובה ויאפשרו תפקוד טוב יותר. בברכה יעקב וינברג

12/01/2011 | 16:08 | מאת: הולצמן

תודה רבה , מה שאני יודע שיש לי פלטפוס קשיח , השאלה היא האם להסתפק בנע עם כריות אוויר ובולם זעזועים או לעשות מדרס. ובמידה ועשיתי מדרס האם אוכל לנעול את הנעל עם הבולם ביחד עם המדרס או צריך לקנות נעל רגילה !! תודה מראש , טני מודה לטיפולך המסור

12/01/2011 | 16:08 | מאת: הולצמן

תודה רבה , מה שאני יודע שיש לי פלטפוס קשיח , השאלה היא האם להסתפק בנע עם כריות אוויר ובולם זעזועים או לעשות מדרס. ובמידה ועשיתי מדרס האם אוכל לנעול את הנעל עם הבולם ביחד עם המדרס או צריך לקנות נעל רגילה !! תודה מראש , טני מודה לטיפולך המסור

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול