שבר מאמץ שהחל מתחילת חודש אוקטובר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/01/2011 | 14:49 | מאת: נינה

ד"ר יקר שלום. יותר מאשמח לתגובתך המקצועית בנושא להלן , יש לציין שעברו כחודשיים מאז המקרה והמצב טרם השתפר. בת 23 עוסקת בספורט כאשר הדגש הוא על ריצות ארוכות לפני כחודשיים אובחנתי במיפוי עצמות עם שבר מאמץ "במיפוי הודגמו מוקדי קליטת יתר פתולוגית באספקט אחורי מדיאלי של שליש דיסטלי של טיביות דו צדדי הבולטת מימין, במליאולוס המדיאלי של קרסול הימני, ככל הנראה משני למאמץ יתר(שברי מאמץ) הניכרים יותר בטיביה דיסטלית מימין" שאלתי היא כזו מהם דרכי הטיפול מה עליי לעשות בכדי לזרז את ההחלמה ולשוב אל המסלול? תודה על שהקדשת מזמנך לקריאת מכתב זה בברכת יום נעים.

13/01/2011 | 07:39 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הטיפולהוא במנוחה מלאה לפחות ששה שבועות ואח''כ חזרה מאוד מדורגת ובגבול הכאב לפעילות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול