בליטה בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/01/2011 | 14:22 | מאת: טליה

אני בת 36. במשך חודשיים יש לי בליטה מתחת לעור של כף הרגל. באולטרסאונד מצאו: "שמודגם תהליך היפר אקוגני, אינטראדרמלי ותת עורי, אפילפטי בגודל 11 מ"מ ועומק 11 מ"מ. בתוכו מודגמים שני מוקדים ציסטיים בגודל מ"מ כל אחד. אין עדות לבצקת, הגוש נטול כלי דם. טיב הממצא אינו ברור אולם אין לשלול אפשרות של המטומה בלתי נספגת". רופא אורטופד שהלכתי טוען שאי אפשר לדעת מה זה. מה עושים? האם זה ירד? האם צריך ניתוח? ומה זה בכלל.

13/01/2011 | 07:38 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אם זה מפריע או משנה גודל וצורה, הטיפול ניתוחי. במידה ולא מפריע אפשר להמתין ולראות מה יהיה. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול