תיקון/חידוש מדרסים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/01/2011 | 12:48 | מאת: אביטל

שלום, יש לי מדרסים ביומכניים שעשיתי בזמן הצבא (לפני 8 שנים) לפני מס' שנים חידשתי אותם במקום בתל אביב שאת שמו אני לא זוכרת. התיקון היה במסגרת אחריות שהייתה לי עליהם. אני חייבת לחדש שוב את המדרסים כי מצבם די רעוע ואיני יודעת היכן לעשות זאת. אשמח על המלצה למקום בתל אביב. האם התיקון הוא הוצאה כספית גדולה? תודה אביטל

05/01/2011 | 16:58 | מאת: מיכי מנהיים

עלייך לחזור רק למקום ששם בנו אותם

05/01/2011 | 17:09 | מאת: אביטל

בנו לי אותם בצבא בצריפין. סביר להניח שיש מקום אחר שבו אפשר לחדשם.. קצת מוזר.

06/01/2011 | 08:45 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לדעתי שום מכון לא יחדש מדרסים שבוצעו במכון אחר, מעבר לכך, מדרסים מלפני שמונה שנים צריך לזרוק לפח ולעשות חדשים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול