MRI - קרסול וכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/01/2011 | 07:58 | מאת: אבי

ד"ר שלום רב ,אודה לך באם תבאר לי את ממצאי בדיקת ה-MRI .אני מציין בפנייך רק את מה שעל פניו נראה לי לא תקין . "מודגם עיבוי של הרצועה הטלו-פיבולרית הקדמית , ללא עדות להיפרדות הרצועה מאחיזותיה הגרמיות .ממצא העשוי להחשיד לנזק כרוני " מודגם כיס נוזל מנורתק בצמוד למעטפת גיד ה-FHL בגובה ה-MID-FOOT בקוטר 2.6 ס"מ בציר הסגיטליובקוטר 1.3 ס"מ במישור הצדדי פנימי , ייתכן כביטוי לטנוסינוביטיס פוקלית .." "מודגמת הידקקות של גיד הטיביאליס האחורי אשר מודגם בעובי של גיד ה-FDL . ממצא העשוי להחשיד לקרע חלקי דרגה 2." " מודגמת הידקקות ואותות חריגים של גיד הפרונאוס ברוויס מגובה הפטישון הלטרלי עד גובה הגבשושית הפרוניאלית , ייתכן כביטוי לקרע חלקי אורכי" . אודה לך כאמור מאוד על הסבר בצורה בהירה ככל הניתן על כל ממצא בפרט ועל מצב הקרסול וכף הרגל בפרט . תודה מראש ומצטער על אורך השאלה

06/01/2011 | 08:43 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

יש הרבה ממצאים בבדיקה, ללא קורלציה קלינית לא ניתן להתכונן לכיוון הבעיה. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול