כאב קרסול וכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/01/2011 | 21:43 | מאת: מירי

מזה שנתיים סובלת מכאב בקרסול ןכף רגל us mri הדגימוtallo-naviclar joint ו-mortons neuromas לוקחת pomtx 15 mg פעם בשבוע ן-pofolic acud 5 mg כעבור 12-24 שעות ובנוסף קיבלתי ל-10 ימים po prednisone 10 mg זה ממש לא עוזר לי זה חודש 3 שלוקחת את הכדורים לא יכולה ללכת יש לי דקירות ממש כאבות בזמן מנוחה לפני לקיחת הכדורים קיבלתי זריקה דיפרוספאן 1 מ"ל לא עזר אחרי שבועיים גבסו לי את הרגל לשבועיים לא עזר אני כבר לא יודעת מה לעשות אני לא יכולה ממש ללכת אולי תוכל לאומר לי מה כן יכול לעזור לי תודה.

03/01/2011 | 13:31 | מאת: מיכי מנהיים

נראה לי כי את זקוקה למומחה שיבדוק אותך בצורה יסודית, ושיבין גם במכניקה של כף הרגל קבעי תור לדר' טיטיון 054-6267723

03/01/2011 | 22:04 | מאת: מירי

אני מטופלת בבלינסון אצל ראומטולוג גם אני חושבת שהבעיה שיכת לאורטופד מומחה לכף רגל וקרסול אני יכולה להגיע רק אם טופס 17 בלי הפניה מרופא לד"ר טיוטיון כי יש לי את התיק כבר בבית החולים

06/01/2011 | 07:56 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן לטפל במקרה מורכב כמו שמתואר, דרך המחשב ללא בבדיקה מסודרת ובחינת בדיקות העזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

08/01/2011 | 15:00 | מאת: מירי

אני מטופלת בבלינסון אצל ראומטולוג גם אני חושבת שהבעיה שיכת לאורטופד מומחה לכף רגל וקרסול אני יכולה להגיע רק אם טופס 17 בלי הפניה מרופא הלך כי יש לי את התיק כבר בבית החולים

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול