שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/01/2011 | 17:27 | מאת: טליה

שלום רב דר' רציתי לשאול - נפל לי משהו כבד על כף הרגל, לא גב כף הרגל, אל עמדתי ונפלמשהו על הרגל ומאוד כואב לי באותו יום גם נתקעתי במשהו וקיבלתי מכה ברגל שמאל בכף רגל.. רציתי לשאול - האם תיתכן פגיעה בעורק \פציעה \ קרע בכלי דם תוצאה מחלה כזו ? ואך מאבחנים את זה? האם אולטרה סאונד מאבחן זאת ? למקום קוראים "כףהרגל העליונ" לפי מה שהבנתי, הינה תמונ http://www.ask4.co.il/files/Articles/Images/foot1.jpg כי הרבה לא מבינים למה אני מתכונת.. אשמח להסבר

06/01/2011 | 07:28 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

הכל יכול להיות. פני לבדיקת אורתופד באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול