הליך כירורגי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/12/2010 | 17:39 | מאת: איילה

שלום רב, לפני כמה חודשים חשתי בליטה וכאב בכף הרגל משמאל לזרת. הלכתי לאורתופד מומחה, עברתי צילומים ונאמר לי שזאת יבלת פנימית ובהליך כירורגי ניתן להוציא אותה. התוכל להסביר לי בבקשה מה המשמעות של הליך כזה? נאמר לי כבר שמדובר בהרדמה מקומית ואני דיי חוששת מההליך.. תודה רבה מראש.

30/12/2010 | 16:53 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לצורך מתן תשובה לשאלתך יש צורך בבדיקה אורתופדית מסודרת ובחינת בדיקות עזר. "יבלת פנימית" זה לא בדיוק מושג רפואי שניתן להתייחס אליו ולפי להמליץ על טיפול. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול