הליכה עקומה בבקשה תעזרו לי!

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/12/2010 | 14:17 | מאת: מאי

שלום! אני הולכת עקום וכשמסתכלים על ה מאחורה זה בולט עוד יותר זאת אומרת - שאחרי כף הרגל הרגל כזאתי הולכת טיפה לצד וזה בשתי הרגלים וכשמסתכלים על זה בהליכה שלי או שאני סתם עומדת אז אומרים לי שיש לי עקימות ברגלים חזקה מאוד. מי מה זה בא??? ומה לעשווות?!?! בתודה :)

28/12/2010 | 20:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מהתיאור לא ניתן להגיע לאבחנה או להציע טיפול. פני לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. לצערי לא אוכל לעזור ללא בדיקה קלינית ובחינת בדיקות העזר. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול