כאב בבוהן רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

26/12/2010 | 01:59 | מאת: דניאלה

שלום, אני נוהגת לנעול נעלי עקב לעיתים רחוקות, ומקפידה לנעול נעלי עקב נוחות יחסית. לאחרונה שמתי לב שברגע שאני מכניסה את רגל ימין לנעל עקב (עוד אפילו לפני שאני עומדת) אני מרגישה שהבוהן שלי כמו "נתפסת" ומרגע שאני נועלת את נעל העקב קשה לי לדרוך על רגל ימין והבוהן כואבת לי לאורך כל הזמן - מרגע הנעילה.חשוב לציין שברגל שמאל מאוד נוח לי, ואפילו אחרי מס' שעות אני לא מרגישה כל כאב בבוהן שמאל. ממה יכולה לנבוע הבעיה ומה עלי לעשות? תודה

28/12/2010 | 20:00 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

עלייך לא לנעול נעלי עקב בכלל לפנות לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך, אם ברצונך להגיע לאבחנה ושיציעו לך טיפול מתאים. בברכה - דר' טיטיון.

14/01/2011 | 23:07 | מאת: דניאלה

תודה רבה. אני שייכת לקופ"ח מאוחדת. אפשר לקבל המלצה על רופא בתל אביב?

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול