קרע ברצועה ושברים במפרק lisfranc - חוות דעת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/12/2010 | 18:34 | מאת: רונן

לפני שבעה חודשים חוויתי חבלה סיבובית במרכז כף הרגל. לצערי הבעיה לא הובחנה והטיפול הסתכם בשלושה שבועות גבר חלקי ומאד אני ממשיך לסבול מכאבים. עכשיו לאחר ביצוע מספר בדיקות והגעה לרופא מקשיב (וכנראה מנוסה יותר) אובחן פתיחה של החלק הכפי של מפרק lispranc, שברים בקוניפורם התכוני ובמסרק המשני עם פגיעה במפרקים שבינהם. מאחר שעברו שבעה חודשים לא ניתן לצפות לאיחוי הרצועה וההמלצה הינה לניתוח איחוי של מפרק lisfranc אם איחוי מפרק lapidus וכן MT-CUN משני. אשמח לשמוע חוות דעת נוספת, האם ישנו טיפול אחר (לא ניתוחי) ומיהו "ה"רופא בארץ לגשת אליו לחוות דעת נוספת תודה

28/12/2010 | 19:40 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

במידה וקיימת פגיעה בליספרנק כמתואר, הטיפול הוא אכן הטיפול שהוצע לך. לגבי המלצות על רופאים, אני מנוע במסגרת פורום זה. ברר באתר - www.rofe.co.il. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול