שלום ד"ר טיטיון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

21/12/2010 | 12:03 | מאת: קובי

יש לי בעייה די מוזרה. אני סבלתי בעבר משבר מאמץ (לפני שמונה חודשים אולי טיפה יותר) וחיכיתי מעט עד שהם יעברו, בערך חודש, ואחרי זה חזרתי להתאמן. לאחר תקופה קצרה חזרו השברי מאמץ ונאלצתי שוב להפסיק להתאמן. רק שהפעם כבר חודשים שיש לי כאבים בשוקיים כשאני רוצה לחזור להתאמן, כאבים של שברי מאמץ למרות שהאורתפד שלח אותי למיפוי עצמות וראינו שהשברי מאמץ עברו ושגם אין דלקות באיזור או משהו שאמור להפריע לי לחזור למצב תקין. עכשיו הוא שולח אותי לעשות בדיקת אולטראסאונד אבל אנחנו לא מוצאים שום דבר שגורם לכאבים בשוקיים שלי, אותם כאבים שהרגשתי לפני שהתחילו לי שברי מאמץ. אני לא יודע מה לעשות ולמי עוד לפנות כי אני לא מכיר הרבה אורתופדים או אחרים שעוסקים בעניין והייתי רוצה לשמוע ממך אם יש בדיקות נוספות שאני יכול לעשות או שישנן סיבות נוספות שיכולות לגרום לכאבים האלהשמונעים ממני לחזור לפעילות רגילה כבר כמעט חצי שנה. אודה ל מאוד אם תענה לי.

28/12/2010 | 13:42 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

חודש זה לא מספיק מנוחה לאחר שבר מאמץ. נראה שאתה גורם לעצמך לנזק כרוני. פנה לאורתופד מומחה לרפואת ספורט או לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול