בעיה בף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/12/2010 | 20:23 | מאת: חזי

שלום רב , לאחרונה יש לי בעיה בכף רגל שמאל , הבעיה החלה לאחר שהתחלתי לחזור לכושר ובתוך כך לכושר ריצה . פירוט הבעיה : הבעיה מופיעה לאחר ריצה של כמה קילומטרים והיא מתחילה בהרגשת עיקצוץ באצבעות כף רגל שמאל , לאחר מכן הרגשה של לחץ באצבעות כף הרגל , ולבסוף כאבים בכרית הרגל באיזור החיבור של עצמות המסרק , עד כדי כך שאני לא יכול לדרוך על הרגל . וזאת למרות שהנעל משוחררת ואינה לוחצת על הרגל לחלוטין . יש לציין שהתופעה אינה קורה רק בנעל של הריצה , אלא גם בנעליים אחרות , לאחר שאני לובש את הנעל מעל לכמה שעות , התופעה חוזרת על עצמה שוב . אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי בנושא , בתודה מראש חזי

28/12/2010 | 13:05 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע כבעיה עצבית מקומית (מורטונס נאורומה?), פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול