ד"ר לוגר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/12/2010 | 10:43 | מאת: יצחק וקשטוק

שלום, פעם ראשונה שאני ניתקל בפורום זה. אני מכיר מאות רופאים, ורציתי להגיד שאין כזה רופא כהיום בכל מערכת הרפואה. ד"ר אלחנן לוגר הוא פשוט מלאך, הסבלנות שלו, המסירות שלו, האיכפטיות שלו לכל חולה וחולה, פשוט אין כזה דבר. האדם אין לו אף רגע לעצמו הוא כל כולו רק לחולים האנשים שסובלים, הוא כאוב על כל חולה שסובל ועושה הכל הכל לעזור. שהאלוקים יתן לו הרבה כח שיוכל לעזור כמו שהוא רוצה.\ בכל הכבוד הראוי יצחק וקשטוק יו"ר איגוד "עזרת חולים"

22/12/2010 | 02:09 | מאת: אורית

מצטרפת לדבריך הוא ניתח אותי לפני כחודש ימים ואין עליו. הוא פשוט מלאך הציל לי את הרגל. ממליצה בחום.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול