המשך שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/12/2010 | 16:34 | מאת: רוני

בהמשך לשאלתי לגבי זרמים לאחר ניתוח של שחרור עצב פלתנרי התחלתי פזיוטרפיה היום הפזיוטרפיסט אמר לי כי יש לי בצקת קטנה מעין "גולה" האם יתכן שזה מה שגורם לזרמים. הוא אמר לי לעשות מסאג מכיון כף הרגל למעלה. האם במקרה שיש בצקת לאחר ניתוח יש לפנות לרופא ללא דיחוי או שניתן להמתין חודש עד לביקורת.

26/12/2010 | 11:34 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בצקת קטנה מעין "גולה" האם יתכן שזה מה שגורם לזרמים - כן. . הוא אמר לי לעשות מסאג מכיון כף הרגל למעלה. האם במקרה שיש בצקת לאחר ניתוח יש לפנות לרופא ללא דיחוי או שניתן להמתין חודש עד לביקורת. - ניתן להמתין כל עוד אין סימני זיהום. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול