ליס פרנק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

16/12/2010 | 16:52 | מאת: רפאל

עברתי לפניי כ 7 שבועות ניתוח שבר ליספרנק השבר קובע בשניי מסמרים לאחר שישה שבועות של קיבוע גבס הוסרו המסמרים ונישאר בורג שיש להסירו בעוד כ חמישה שבועות הבעיה היא חוסר יכולת ללכת ובצקת רצינית השאלה תוך כמה זמן אוכל ללכת באופן עצמאי ומתיי תעבור הבצקת. אגב אני בן 40. תודה רבה

19/12/2010 | 15:20 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

השבר המתואר הוא שבר שהריפוי ממנו ממושך ותוצאה סופית ניתן לראות רק כחצי שנה עד שנה מהניתוח. מעבר לכך לא אוכל לומר מאחר ולא בדקתי את הרגל וגם לא ראיתי צילומים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול