כאב בחיבור הבוהן לכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/12/2010 | 23:42 | מאת: מירית

מכיוון שאינני יודעת מה רלוונטי אפרט מעט. החל משבוע שעבר לאחר שהלכתי עם נעליים שהתבררו כמעט לא נוחות, החלו לי כאבים קלים בנקודת החיבור בין הבוהן לכף הרגל בשתי הרגליים. לא ייחסתי לזה חשיבות וחשבתי שהכאב יעבור מעצמו. אתמול בבוקר סבלתי מקור עז ברגליים בעקבות הקור הכבד עד כי נאלצתי לחממן מול תנור ובלילה החלו לי כאבים רציניים באותה נקודה ברגל שמאל. פניתי לאורטופד בדחיפות והוא נתן לי תרופה בשם ETOPAN XL ואמר שחושב שיש לי בעיה שלא אמורה להיות לי בגילי הצעיר עם קריסטלים. לאחר ששבתי לביתי ולקחתי את הכדור הראשון התחילו לי כאבים חזקים באותו מקום גם ברגל ימין. אני תוהה אם יש לחזור לאורטופד או להמתין עד לסיום הטיפול ולראות אם המצב משתפר.והאם יש איזה שהי תרופת סבתא פשוטה שיכולה לבינתיים לשפר את הכאב.

19/12/2010 | 15:18 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור, או להציע טיפול. יש צורך בבדיקה מסודרת ובבדיקות עזר. במידה והמצב מחמיר פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול