מתיחת רצועה בכף רגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

14/12/2010 | 12:24 | מאת: שירלי

לפני חודש וחצי מתחתי רצועה בכף רגל ימין בזמן הליכה (הרצועה נמצאת באזור גשר כף הרגל, והכאב מקרין על החלק העליון של כף הרגל, בצד של הבוהן). ב- 10 ימים הראשונים, הכאב גרם לי לצלוע, אבל אחרי זמן מה הכאב התפתח לכאב עמום, שמופיע רק בתנועות מסויימות שאני עושה עם כף הרגל, או לאחר הליכה ארוכה (בקצב נינוח) בעצת האורתופד (שבגלל מצוקת תורים, ראיתי רק כחודש אחרי), שמתי גרב אלסטית, אבל דווקא עם הגרב כואב לי עוד יותר. שאלתי היא - כמה זמן לוקח לזה להחלים (הפציעה התרחשה בסוף אוקטובר)? והאם התחבושת האלסטית היא אכן הכרחית (כי לאחר כ 2-3 שעות שאני איתה, הכאב מתגבר, ובדקתי שהיא במידה הנכונה) תודה

19/12/2010 | 14:15 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובבדיקות עזר. לכן לא אוכל לענות ספציפית לעניינך. פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול