כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/12/2010 | 21:57 | מאת: מירי אל ד,ר טיטיון

שלום מזה כשלושה שבועות סובלת מכאבים חזקים בכרית כף הרגל היתה לי תחושה שאני דורכת על אבן גדולה כף הרגל התנפחה קצת והורידים נעשו בולטים נכון לעכשו עיקר הכאב ממוקם בבוהן היתה לי תחושה כאילו אין זרימת דם ושיש לחץ נוראי בבוהן כאב במפרק האחרון של הבונן ובין הבוהן לאצבע על ידה ונכון לעשו יש מצב שקשה לי לקפל את הבוהן היא מתקשה להתקפל או מתקפלת חלקית לאחר חימום המקום בנוסף היתה לי תחושת חום בכף הרגל ותחושה של כפות רגלים קפואות לאחר התעוררות משינה לאחר מכן זה מסתדר איך שהוא אודה על עצתך אני מאוד דואגת תודה מיר

19/12/2010 | 11:07 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובבדיקות עזר. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיוןן

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול