כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/12/2010 | 15:21 | מאת: אורלי

אני בת 40 . כבר שנתיים שאני נועלת כפכפים. אתמול נעלתי מגפיים והירגשתי כמו כאב מחשמל בכף רגל שמאל ( מתחת לאצבע הרביעית מהבוהן, כלומר קרוב לזרת )שנמשך לשניה או שתיים. כך כל פעם שדרכתי על הרגל. ניסיתי ללכת יחפה ויש לי את אותה התופעה כשאני דורכת על אותו מקום מסויים בכף הרגל . עם הכפכף אין לי כאבים. כשאני נוגעת ברגל אין לי כאבים אבל נראה לי שיש מעט נפיחות , אם כי אני לא בטוחה. זה לא כאב רגיל אלא משהו כמו מחשמל שנמשך שניות בודדות. מה זה יכול להיות

18/12/2010 | 18:56 | מאת: טלי

יכול להיות שיש לך בעיה עצבית בכף הרגל. במקרה וכן ממליצה לפנות לד"ר רוחקינד שמעון מאיכילוב הוא מנהל היחידה לשחרור עצבים פריפריים. אורטופד מומחה בעל שם שלח אותי אליו לאחר שפניתי אליו לחוות דעת נוספת כל זאת לאחר שאורטופד שעדיף שלא אומר את שמו משך אותי סתם שנה וחצי ובלשון עדינה הוא הציל לי את הרגל. מלבד היותו מומחה הוא גם אדם מאוד מאוד נחמד וגם הרופאים שלו ביחידה ממליצה בחום.

19/12/2010 | 11:06 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע כמו בעיה עצבית מקומית. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגורייך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול