הזרת בכף רגל בכול צעד נחבטת כנגד פנים הנעל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/12/2010 | 11:25 | מאת: אלון

שלום רב, לפני כ 3 חודשיים בערך התחיל לי בעיה שכל פעם שאני לובש נעליים אני מרגיש את הזרת של הכף רגל שלי נוגעת בדפנות של הנעל(זה קורה גם ברגל ימין וגם בשמאל) דבר אשר הפריע לי מאוד וגרם לי לחוסר ריכוז מוחלט בחיי היום יום, אני גם מרגיש גם כאבים בזרת שאני שם נעליים,מה שיוצר את זה שהזרת שלי בכול צעד נחבטת כנגד פנים הנעל , , קניתי כבר 2 זוגות נעליים שהם אפילו במידה אחת יותר גדולות מהקודמות , הנעל סבבה אבל עדיין יש לי כאבים בזרת ותחושה שהנעל שלי משפשפת את הזרת וגורמת כאבים , הייתי אצל אורטופד שלא ידע מה הבעיה , אשמח לעצה כדי לראות איך אני פותר את הבעיה ,

17/12/2010 | 14:24 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

תתחיל בזה שתלך עם נעל לא לוחצת ובנוסף פנה לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול