כאבים באזור האצבעות של כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

08/12/2010 | 14:22 | מאת: מירי

שלום,מזה כחצי שנה אני סובלת מכאבים בזמן הליכה כלומר ברגע שאני הולכת מופיעים לי כאבים עזים מעל לכף הרגל באזור הקידמי של כף הרגל לדייק מכיוון האצבעות כלפי מעלה (אני מקווה שהסברתי ברור)ובפעולה זו נורא נורא כואב לי כשאני רוצה ללכת יחפה.אני אינני יכולה ללכת יחפה רק עם נעלים.האם זה מראה על משהו? תודה

08/12/2010 | 18:26 | מאת: עטרת מדיפוט

שלום מירי קשה להבין מבלי לראות אך יתכן כי ישנו לחץ גדול באיזור כריות כף הרגל (מטטרסלים)ולכן כשאין מקום מרופד באיזור הכריות את סובלת אף יותר.יתכן שמדרסים יוכלו להפחית את הלחץ ולפזר את הלחצים מהאיזור

17/12/2010 | 14:19 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מהתיאור לא ניתן להגיע לאבחנה ולהציע טיפול. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול