דלקת בגיד אכילס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/12/2010 | 23:20 | מאת: ש

אני סובל מזה כשנה בדלקת חוזרת בגיד אכילס המונעת ממני תפקוד נורמלי של הרגל, במרבית הימים אני פשוט סובל את הכאבים והולך כרגיל אך המצב שנוצר הוא שהכאבים לא מפסיקים וזה פוגע בתפקוד השוטף הן בהליכה והן בריכוז מחשבתי כיוון שהכאבים חזקים מאוד.. עברתי כבר שני טיפולי פיזיותרפיה, חבישות למיניהן, יש לי קרסולייה אלסטית שאורתופדים מסויימים אמרו לי להפסיק להשתמש בה. הטיפולים הקרובים שלי הם טיפול פיזיותרפיה נוסף, וכן על אף שזה מאוד לא מומלץ אני לוקח באופן קבוע 3 כדורי איבופן ביום. השאלה שלי האם כדאי לי להתעקש על ניתוח או לקרוע את הגיד ולעבור ניתוח ובכך אמנם יהיו לי חודשים של כאבים אך הבעיה אמורה להיפתר. גילוי נאות, אני חייל כך שהטיפולים שלי נכון לכרגע הם טיפולים במדגרת הצבא.

17/12/2010 | 14:10 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ברור שלא כדאי לקרוע את הגיד. יש לפנות לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל ולראות מה ניתן לעשות. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול