כמה שאלות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/12/2010 | 09:43 | מאת: varui

בוקר טוב לכם אני בן 26+ כבר כמה שנים אני סובל מבעיה של דורבן בכף רגל ימין אני החלפתי כמה רופאים רופא אחרון שאני כרגע נימצא אצלו הוא כבר לא יודע מה לעשות איתי לאחר כמה ניסניות טיפול בP.T בזריקות לקרסול ומדרסים שום דבר לא עזר! אתמול אני הייתי אצלו הוא שלח אותי לכמה דברים ! לבית חולים איכילוב לאורטופד לאיכילוב ! למומחה אורולוג! ולרכוש אבזר אורטופדי מערכת סד לילה שאלות: 1.אני הייתי רוצה לדעת מה סיכוים אישרו לי ניתוח של דורבן בבית חולים איכילוב ? 2. ואני רוצה לדעת עד כמה קשורה מערכת אורולוגיה לכף רגל "דורבן"? 3.ואני הייתי רוצה לדעת האם מערכת סד לילה היא יכולה לפשר את בעיה או לפתור תודה ושבת שלום חג שמח

12/12/2010 | 13:56 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

שאלות: 1.אני הייתי רוצה לדעת מה סיכוים אישרו לי ניתוח של דורבן בבית חולים איכילוב ? - תלוי בקופת חולים שלך. 2. ואני רוצה לדעת עד כמה קשורה מערכת אורולוגיה לכף רגל "דורבן"? - לא מוכר לי קשר כזה. 3.ואני הייתי רוצה לדעת האם מערכת סד לילה היא יכולה לפשר את בעיה או לפתור - יכול להקל על כאבים. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול