צריבה חזקה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/12/2010 | 14:31 | מאת: יהונתן

שלום רב, אימי סובלת מזה זמן רב מתחושה קשה של כאב וצריבה/שרפה בשתי כריות כף הרגל הקידמיות שלה. הן בשמאל והן בימין. הכאב חזק במיוחד בזמן עמידה על הרגליים.גם בזמן ישיבה קיימת תחושת צריבה קשה. האם יש למישהו המלצה לטיפול/הפניה/רופא מומחה, אשר יכול לעזור בפתרון הבעיה. אודה מאד על כל עצה. תודה

09/12/2010 | 03:47 | מאת: דנה

שלום יהונתן, ממש לא רופאה, אבל - לא כתבת בת כמה אמך, ולא כתבת אם היא בסובלת ממחלות כלשהן. צריבה כזו יכולה להיות תופעה עצבית, יכולה להיות תוצאה של סוכרת, יכולה להיות בעיה של כלי דם, בקיצור- נקדרשת בקדיקה קלינית של רופא. כדאי להתחיל ברופא המשפחה, שיידע לאן להפנות הלאה לצורך בירור. בהצלחה דנה

09/12/2010 | 12:12 | מאת: יהונתן

בעניין הצריבה בכפות הרגליים של אימי. אין בעיית סוכרת. אימי בת 76 וכבר הייתה אצל רופא המשפחה שהפנה אותה לרופא עור שלא תרם מאומה. רופא אורטופד טען שמדובר כנראה בבעיה של זרימת דם. כאן נתקענו, מאחר ולא קיבלנו הכוונה נוספת. אודה על כל עצה אדר תועיל בטיפול בבעיה.

09/12/2010 | 12:12 | מאת: יהונתן

בעניין הצריבה בכפות הרגליים של אימי. אין בעיית סוכרת. אימי בת 76 וכבר הייתה אצל רופא המשפחה שהפנה אותה לרופא עור שלא תרם מאומה. רופא אורטופד טען שמדובר כנראה בבעיה של זרימת דם. כאן נתקענו, מאחר ולא קיבלנו הכוונה נוספת. אודה על כל עצה אדר תועיל בטיפול בבעיה.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול