מעין יבלת בכרית לצד האצבע הקטנה ברגל "בליטה קטנה"

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/12/2010 | 14:28 | מאת: שרית

שלום ד"ר יחזקאל טיטיון לפני מס' חודשים חשתי בבליטה קטנה כמו יבלת פנימית לצד האצבע הקטנה ברגל ימין לצד הזרת. חשבתי ואולי עדיין זה נכון כי זאת יבלת פנימית. זה לא מפריע לי בהליכה, אבל שאני לוחצת על זה זה כואב. מה עושים. אשמח לתגובתך המלומדת. שרית

09/12/2010 | 03:33 | מאת: דנה

שלום שרית, ממש לא רופאה, אבל - אם חשים בשינוי כלשהו של רקמות הגוף, לא משנה איפה או איזו רקמה, צריך ללכת לבדוק את זה. במקרה הזה - אם לארואים בעין את הששינוי, אלב חשים ב"בליטה" בעת הליכה או שמישוש- בודאי יש סיבה טובה ללכת לבדוק. גשי לרופא אורתופד כף רגל וקרבוסול או לכירורכג טוב, ובררי במה מדובר. בדיקה קלינית יכולה לפנעמים להספיק במקרים האלה, ואולי יהיה צורך גם בבדיקות עזר כאל האו אחרות. מוטב לבדוק במה מדובר. דנה

12/12/2010 | 13:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף לתשובה של דנה. בברכה - דר' טיטיון.

23/12/2010 | 10:30 | מאת: אופירה דטמר

זוהי התחלה של יבלת שנובעת מהחיכוך עם הנעל. מתישהו זה עלול להחמיר תלוי במידת החיכוך עם הנעל. אני יכולה להמליץ לך מתוך ניסיוני כמטפלת בפדיקור רפואי למרוח עליה (כבר בשלב הזה , הראשוני) משחה מאד שומנית כדוגמת וזלין לפני שאת נכנסת לנעל על מנת למנוע חיכוך על מנת למנוע את ההיווצרות של העור הקרני מלמעלה.לפרטים נוספים medical-pedicure.dpages.co.il

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול