2 רגלים שבורות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/12/2010 | 10:26 | מאת: דבי

שלום! לפני 7 חודשים שברתי עקב וקרסול בתאונת דרכים.אני מחכה לתור לניתוח נוסף ברגל של הקרסול הבור-לא הגיע אספקת דם תקינה והעצם לא התאחתה כמו שצריך-הברגים נשברו וכו.... שאלתי-בזמן שאני מחכה לתור לניתוח(כחודשיים).אני לא מפעילה את עצמי מלבד הליכות קצרות.יש בעיה לרכב על אופני כושר?אין לי בעיות גב ואני מחפשת פעילות גופנית שלא תזיק לי.תודה

09/12/2010 | 03:30 | מאת: דנה

שלום דבי, ממש לא רופאה, אבל - לא הברור איפה השבר שלך בקרסול. עקרונית, פעילות אופניים אפשרית בתוך שיקום מניתוח או גבס של שבר, אולם - מאחר שאין ברור לי מה הפציעה, ומה המנגנון שלה, ומה הניתוח הצפוי וכו'., נראה לי לא נכון להמליץ לך על גבי הפורום מה מותר ומה אסור. מוטב לשאול שאלה זו את הרופא המטפל שלך, שמכיר את הסיפור הרפואי בשלמותו. בריאות שלמה. דנה

12/12/2010 | 13:49 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף לתשובה של דנה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול