שבר באצבע הקטנה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/11/2010 | 10:24 | מאת: שרית

שלום דר' טיטיון ערכו לי צילום באצבע הקטנה ונאמר לי שהשבר לא התאחה במלואו. שאלתי היא עם אנסה לדרוך על הרגל למרות הכאבים יכול להיגרם לי נזק ? האם אסור לי לנסות לדרוך והמתין עד שהכאבים יחלפו מעצמם?

09/12/2010 | 03:24 | מאת: דנה

שלום שרית, ממש לא רופאה, אבל - שאלתך חלקית ומקוטעת, ונשמע כאילו היא המשך לשאלה קודמת. על זאיזה שבר מדובר? האם טיפלו בו באופן כלשהו? האם יש לך כאבים ? מתי היתה הפציעה/חבלה שכתוצאה ממנה יש שבר כזה? אחרי מענה לשלאות אלה, יהיה קל יותר לענות לך. דנה

09/12/2010 | 08:48 | מאת: שרית

דנה תודה שחזרת אליי את ודר' טיוטון נס חנוכה, האצבע שלי בסדר. זהו מספיק חודש ויומיים. תודה שוב על תגובתכם שרית

09/12/2010 | 08:48 | מאת: שרית

דנה תודה שחזרת אליי את ודר' טיוטון נס חנוכה, האצבע שלי בסדר. זהו מספיק חודש ויומיים. תודה שוב על תגובתכם שרית

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול