גלי חום בכפות רגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

22/11/2010 | 15:14 | מאת: מיה

שלום רב, בימים האחרונים התחלתי לחוש במעין גלי חום בכפות הרגליים, בעיקר ברגל ימין. בזמן התופעה אין כאבים, הרגליים לא מאבדות תחושה ולא שורפות, רק תחושת חום מוזרה. האם עליי לפנות לבדיקה? ואם כן, איזו? יש לציין שאני בת 30, בריאה בד"כ, אין לי סכרת (לא יודעת אם קשור). משקך גופי תקין ולא היו חבלות ברגליים או בגב. לפני כשבועיים היו לי "קפיצות" ל"ד במשך כמה שבועות אך כרגע לחץ הדם תקין ויציב. אודה לך מאוד על התשובה מיה

23/11/2010 | 16:49 | מאת: דנה

שלום מיה, ממש לא רופאה, אבל - מה שאת מתארת יכול להיות תופעה עצבית, יכול להיות בעיה של כלי דם, לחץ דם, ויכול להיות גם עניין ראומטולוגי או אחר. מוטב לבדוק, אם זה אכן מפריע לך. כדאי להתחיל בבדיקת רופא משפחה, ומשם - לן שהוא יפנה ויחשוב שכדאי לברר. בהצלחה דנה

24/11/2010 | 12:41 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אין לי מה להוסיף למה שכתבה דנה. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול