דורבן כפול +שבר של עצם קטנה ממש מעל העקב הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/11/2010 | 14:21 | מאת: KOBI

היי דוקטור ,שמי קובי ואני בן 37 אני סובל כבר יותר משנה און אנד אוף בכאבים ברגל ימין לאחר צילום ואוללטרה סאונד ראו שישי דלקת שנפתרה אך קיים שבר בעצם קטנה מעל העקב מאחורי הרגל ודורבן בכף הרגל ודורבן מאחור העקה הרגל ניתן לי כדורים שעזרו לדלקת אך אני מרגיש כל פעם שאני דורך על הרגל בבוקר או אחר שהרגל במנוחה כאבים לא נעימים אך לאחר הליכה מרגיש רגיל קניתי נעלי ניובאלנס ומדרסים מותאמים זה לא עוזר האם יש פיתרון לזה ללא קורטיזון לייזר ניתוח קטן אנדיסקופי ?האם הוא קיים גם בבית החולים איכילוב אנא עזרתך הדחופה נ.ב הדחיה הייתה כי אישתי הייתה בשמירה וילדה ברוך השם ויש לי תאומים בני 6 שאני טיפלתי בהם תודה מראש קובי

22/11/2010 | 12:31 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

לא ניתן להגיע לאבחנה לפי התיאור. יש צורך בבדיקה מסודרת ובדיקות עזר לפי הצורך. פנה לבדיקת אורתופד באזור מגוריך. בברכה – דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול