נוירומה בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

20/10/2010 | 22:14 | מאת: דורון

שלום, עברתי ניתוח פשוט להסרת בליטה של עצם בגב כף הרגל לפני כשנה, אחרי כמה חודשים התברר שהתפתחה בצלקת נוירומה ואני עדיין סובלת מהפרעות בנעלים ואי תחושה חלקית בבוהן. מאז קיבלתי כבר שתי זריקות שהיו אמורות לעזור ולפתור את הבעיה אך ללא הצלחה. מבחינה שרופא המנתח האופציה היחידה הבאה זה ניתוח נוסף ואני חוששת ללכת לעוד ניתוח. רציתי לשאול אם ניתוח נוסף יכול לפתור את הבעיה והאם כדאי וגם אם יכולות להיות עוד אופציות חוץ מניתוח חוזר??? אודה לתשובתך.

24/10/2010 | 20:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

רציתי לשאול אם ניתוח נוסף יכול לפתור את הבעיה והאם כדאי וגם אם יכולות להיות עוד אופציות חוץ מניתוח חוזר??? בד"כ הטיפול בנאורומה בצלקת במידה וטיפול שמרני לא עוזר הוא ניתוחי. ניתן לטפל בפיזיוטרפיה מקומית עם טיפול חשמלי (TENS) לעיתים זה מוריד את הרגישות העצבית. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול