תינוק בן שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

19/10/2010 | 22:14 | מאת: דפנה

שלום רב, בני בן שנה וחודשיים התחיל ללכת על הרגלים לפני כחודשיים אבל רק עם תמיכה לדוגמא מסביב לשולחן וכו' ונעמד והולך לרוב על קצות האצבעות הוא מישר את כף הרגל אבל כשהוא הולך בתמיכה הוא הולך על קצות האצבעות אוסיף ואומר שכל ההתפתחות שלו הייתה קצת באיחור הכוונה התהפך גב בטן מאוחר יחסית וכן זחילה התחיל מאוחר האם זה תקין ההליכה על קצות האצבעות ומתי זה אמור לעבור תודה מראש

24/10/2010 | 20:49 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

בגיל הזה זה תקין. מעבר לכך ממליץ לפנות לבדיקת אורתופד ילדים. בברכה -דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול