נימול באצבעות כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

05/08/2010 | 01:11 | מאת: חן

שלום דוקטור! אני בת 23. יש לי לאחרונה בשתי אצבעות של כף הרגל תחושה לא נעימה כמו של נמלים. זה קורה לי מידי פעם וזה מאוד מציק. ברצוני לדעת לאיזה רופא עליי לגשת על מנת לבדוק את התופעה? וממה זה יכול להיגרם? לתשובתך אודה

08/08/2010 | 09:53 | מאת: דנה

שלום חן ממש לא רופאה, אבל - מה שאת מתארת יכול להיות תוצאה של משהו עצבי בכף הרגל עצמה, אך יכול להיות גם תופעה שנובעת ממשהו בגב. כדאי לפנות ראישת אולי לרופא המשפחה, שיוכל לומר לך מה הוא חושב, ולהפנות אותך לאורתופד כף רגל או גב, לפי התרשמותו. בהצלחה דנה

11/08/2010 | 14:52 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

נשמע שאת סובלת ממורטונס נאורומה - Mortons Neuroma. פני לבדיקת אורתופד מומחה לבעיות קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול