משמעות ממצאי בדיקה והמלצות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/07/2009 | 19:37 | מאת: שלומית

שלום , בעקבות בדיקה של אורתופד ותוצאות MRI , נמצאו לי שתי רצועות קרועות בקרסול וכן נוקשות של גיד אכילס. אני אמורה לעבור צילום סטרס של הרצועות בקרוב. האם יש קשר לנוקשות גיד אכילס לבעיות הקרסול? איך פותרים את הבעיה ? תודה, שלומית

06/07/2009 | 08:42 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

האם יש קשר לנוקשות גיד אכילס לבעיות הקרסול? איך פותרים את הבעיה ? אני לא יודע למה הכוונה בדיוק ב"נוקשות גיד האכילס" אך במידה וקיימת פגיעה בקרסול, זה בהחלט יכול להשפיע על גיד האכילס שהרי הוא חלק ממנגנון הקרסול. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול