חבלה כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

12/07/2004 | 12:01 | מאת: ריקי

התהלכתי יחפה בביתי ונחבלתי באופן קשה בפינת קיר. האצבע הקטנה התנפחה שטף דם פנימי התחיל להתפשט מאזור האצבע לעבר כף הרגל.הכאבים קשים ואני מתקשה ללכת. גם אם זה שבר אני סבורה שאין אופן מיוחד לטפל ורק הזמן יעשה את שלו. לא טרחתי ללכת לראות רופא רק כדי שיגד לי לסבול בשקט ולהמתין בסבלנות. האם נכון או שמא טעיתי ויש לנהוג אחרת? מודה לך על תשובתך בהקדם.

12/07/2004 | 20:57 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

ריקי שלום. נשמע באמת שהבוהן הקטנה נשברה. הטיפול בד"כ קירור מקומי, מנוחה, נוגדי כאבים לפי הצורך. אם זאת יתכן שהבהן הפגועה גם פרוקה כלומר יצאה מהמקום ולכן כדאי לבצע בהקדם צילום ובמידה ויש פריקה או תזוזה משמעותית להחזיר את הבהן למקום. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול