הנוירולוג טעה -בדיקת EMG גילתה זאת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

10/07/2004 | 23:13 | מאת: מאיה בת39

בהמשך למכתבי באתר זה ב23.6 עשיתי את הבדיקה הנוראית הזו בה מעבירים מתח חשמלי לשריר וגילו שיש לי בעיה של פריצת דיסק בגב .אינני מבינה מדוע כשאמרתי לרופא אורטופד של קופת חולים כללית שיש לי כאבים חזקים במפסעה וקשיים לעמוד על הרגלים ונימול ברגל שמאל ויד שמאל הוא לא ידע ישר שזה נובע מבעיה בדיסקוסים בגב מדוע הוא לא שלח אותי ישר לעשות CTגב ורק שלח אותי לעשות מיפוי עצמות ? האם זו בדיקה יותר זולה ? זו הסיבה ? [ בכלל הוא התעקש לשלוח אותי בהפניה לכירוג למרות שאמרתי לו שכבר בדקו אותי ואין לי בקע (קילה)].

12/07/2004 | 20:50 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

מאיה שלום. את כל השאלות הללו עלייך להפנות לאורתופד שמטפל בך. בכל מקרה נימול בידיים לא נובע מבעית דיסקים בעמוד שדרה מותני. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול