זרמים כואבים קרסול וכף ברגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

13/11/2018 | 21:32 | מאת: סיגל

עברתי תאונת דרכים. ווי פלאש. רכב נכנס בי מאחור ואני נכנסתי ברכב קדמי. לחצתי בחוזקה עם הרגל על הברקס . מאז הקרסול נפוח ויש לי כאבים וזרמים. כבר 4 חודשים אחרי. חזרתי לשיגרה אך בסוף יום בערב יש כאב באיזור הקרסול וכף הרגל המלווים בזרמים . עשו לי צילום ,דופלר עורקים, אי אם ג'י ידיים ורגליים ועד כה לא מוצאים מה יש. אשמח לדעת מה כדאי .זה ממש פוגע באיכות החיים.

שלום רב ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול עם בדיקת CT או MRI של הקרסול. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול