קרסול מתעקם, אולפוס ועצם בולטת בבהונות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/11/2018 | 12:28 | מאת: ירון

בעלי בן 69 ומזה שנים רבות כשיורד ממדרכות רגלו מתעקמת והוא נופל. לפעמים זה קורה לעיתים גם בדרך ישרה הוא סובל מכאבים בקרסול ולעיתים גם בבברך. כמו כן יש לו אולפוס ועצמות בולטות ליד הבוהנים.. עד היום הוא לא עשה דבר או טיפל בזאת, מלבד מסאג עם משחות שונות ולבישת גרב אלסטית במשך היום. כשכאביו גברו לקח כדור בשם ברקסין 20 מ"ג , עד היום קיבל בנפילותיו מכות יבשות והיו לו גם פצעים שונים. אני מאוד מודאגת מהעתיד , האם אפשרי לעזור לו, והאם אורטופד מומחה לכף רגל יכול לשפר את מצבו, מחכה לתשובתך, תודה

שלום רב ממליץ לפנות לבדיקה בשאלה של יציבות הקרסול ועזרה כגון פייזותרפיה או שימוש בקרסוליה תומכת קשיחה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול