כף רגל שמאולבלבד סדוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

01/11/2018 | 03:20 | מאת: אני

יש לי עור קשה בכף רגל שמאול בלבד ושום דבר לא עוזר. אמבטיות, פילינג, פצירה , קרמים, כלום. בעצם הפילינג פותח את הסדק שבדיוק נרפע. יש סדקים שנרפעים וחוזרים כבר כמה חודשים. עקב סרטן ריאות ונתוח כריטת אונה (כרגע אין סרטן) יש לי לא מעט בעיות של נפיחות בקרוסלים במיוחד בקייץ. עכשיו לא נפוח כבר כחודש אבל לא מצליחה לטפל בסדקים. flexitol, fenjal, vaseline, שמן קיק, שום דבר לא עוזר. העור הקשה- בעיה כבר 50 שנה אבל תמיד הצלחתי לטפל. סדקים התחילו עם הסרטן.

שלום רב לא מדובר בבעיה אורטופדית כך שאיני יכול לעוץ עצה. ממליץ לפנות לרופא עור. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול