זרת כף רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

09/07/2004 | 16:14 | מאת: אסף

נכדתי נולדה עם עיוות זרת כף רגל ימין הנכבסת אל כף הרגל עצמה מתחת לשאר האצבעות איך אפשר ליישר אצבע זו ?האם ללא ניתוח או בדרך טיפולית חיצונית? האם זה לא יפריע לה בגיל שבה כבר תלמד ללכת או בהתבגרותה? לאן לפנות בעניין . תודה מראש אסף

12/07/2004 | 20:39 | מאת: ד"ר יחזקאל טיטיון

אסף שלום. ניתן ליישר את האצבע - בניתוח. אין צורך לרוץ לרופא. רק בעתיג במידה וזה יפריע, יש לפנות לאורתופד ילדים או לאורתופד העוסק בכירורגיית קרסול וכף רגל. בברכה - דר' טיטיון.

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול