ניתוח בכף הרגל לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

17/10/2018 | 09:40 | מאת: מיה

שלום רב. שואלת לאבי . אבא שלי עבר תאונה בכף הרגל ולאחר הורדת הגבס , וביקור אצל שלושה רופאים , הומלץ לו לעבור ניתוח , כי השבר לא התאחה. אנחנו רוצים להיפגש עם רופא שגם יבדוק שוב , וגם ינתח אותו , אין לו ביטוח פרטי, האם יש דרך לנתח באופן פרטי ללא ביטוח פרטי? ואם כן , האם יש רופא שיכול לקבלו לתור לבדיקה וניתוח? תודה מיה

שלום רב ניתן להתייעץ עם כל רופא, גם באופן פרטי. במידה ואי ןביטוח פרטי אזי התשלום הינו עצמי על ידי המנותח. בברכת רפואה שלמה DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול