חזרה לתפקוד לאחר שבר במסרק כף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

11/10/2018 | 09:37 | מאת: טליה

שלום לפני שלושה שבועות שברת את מסרק 1 בכף הרגל שבר ללא תזוזה אני עם סד גבס כהמלצת הרופא לעוד שלושה שבועות (בסהכ חודש וחצי) בסהכ מרגישה טוב ללא כאבים ומצליחה כבר לדרוך ולהניא את האצבעות והקרסול כמה זמן בדכ לוקח לרגל לחזור לתפקוד רגיל אחרי הורדת הגבס? (מתוכננת לי נסיעה לחול כשבועיים לאחר הורדת הגבס המשוערת) האם במידה ולא אחוש כאבים אוכל להתהלך כרגיל או שכדאי לא להפעיל מאמץ בהליכה מרובה? תודה מראש

שלום רב ההחלמה הינה אינדיבידואלית. בד"כ לאחר הסרת הגבס עוד כחודש חודשיים. במידה ואין כאבים לאחר הורדת הגבס אין מגבלות כלשהן. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול