טיסה עם סד כתוצאה משבר במסרק החמישי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

02/10/2018 | 00:41 | מאת: דני

שלום במהלך שהותי בחול שברתי את המסרק החמישי בכף רגל ימין. האירוע קרה לפני ארבעה ימים . כרגע אני עם סד עד מתחת לברך ונתנו לי קלקסאן מחר אמור לטוס חזרה לארץ. חברת הביטוח טוענת שזה מחייב לטוס עם רגל מורמת. מדובר בטיסה עם קונקשיין. קטע טיסה ראשון של 2:45 שעות וקטע נוסף של 2:15. האם הנושא אכן קריטי עד כדי כך או שמספיק להושיט רגל קדימה (לא מורמת ) במקרה מסוג זה? תודה

שלום רב מטרת הרמת הרגל למנוע בצקת ונפיחות. איני יכול לענות מבחינה משפטית או ביטוחית מה מצבך. הרגל צריכה להיות מורמת הכוונה לברך ישרה וכולי. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול