כאב בבסיס הציפורן בבוהן רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

30/09/2018 | 22:43 | מאת: אור

לפני כחודש נשבר חלק קטן מהפינה בבוהן הגדולה ברגל שלי. מאז יש לי אי נוחות וכאבים קלים בבסיס הציפורן של הבוהן באותו צד של האצבע(ימין). לא כואב למגע. לא כואב לי ללכת, אבל יש כפל עור בבסיס הציפורן בצד ימין והוא נראה מודלק ההנחה שלי היא שיש התפתחות של חודרנית, אבל מניסיון שלי אחרי חודש כבר בדרך כלל קשה לדרוך על הרגל מרוב כאב. מפאת חוסר רצון לרוץ לניתוח כלכך מוקדם, הייתי אצל פדיקוריסטית רפואית שניקתה והסתכלה לכל אורך הציפורן ואמרה שהיא לא רואה חודרנית(ושאם היתה חודרנית היא לא היתה יכולה להשתמש במכשירים שלה כדי לראות את קצה הציפורן לכל האורך עד הבסיס). לקחתי את דבריה בערבון מוגבל כמובן. אין כאבים בקצה העליון של הבוהן איפה שקצה הציפורן, וגם מפגישות קודמות אצל פדיקוריסטית היא שייפה ככה שלא יהיה שפיץ והציפורן נראית די ישרה לכל האורך. הכאב ממש באזור התחתון של בצד ימין. צירפתי תמונה של הבוהן לפני ההתעסקות של הפדיקוריסטית שגרמה ליותר אודם בצד. אוכל לצלם מזווית אחרת אם יעלה הצורך. תודה רבה.

שלום רב ממליץ לפנות לפודיאטר רפואי דרך הקופה או באופן פרטי לקבלת טיפול ואבחנה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול