נפיחות וכואבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

29/09/2018 | 10:44 | מאת: מרק

בערך כבר חצי שנה שאני סובל מנפיחות בכף הרגל פעם זה רגל סמול פעם ימין,גם הנפיחות מופיעה במקומות שונים – פעם באמצע כף הרגל ,פעם עליד האצבעות ביחד עם נפיחות יש גם כאבים. בבדיקות דם ושתן התברר שיש לי עודף חומצה בשתן. פעם ראשונה שזה הופיעה לקחתי חמשה ימים כדורים PREDNISONE וזה עזר. פעם שניה גם לקחתי במשך חמישה ימים את הכדורים אבל הנפיחות לא יורדת. לאיזה רופא מומחה אני יכול לפנות? איך אפשר לעזור לי? בכבוד רב ובתודה מראש

שלום רב רושם שיש לפנות לראומטולוג - מומחה לענייני מפרקים. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול