פגיעת קרסול - אבחון תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

27/09/2018 | 12:21 | מאת: אור

שלום ד"ר, לפני כשלושה חודשים נפגעתי בקרסול. ביצאתי לפני כשלושה שבועות MRI ולהלן התוצאות (החריגות שבהן): "לזיה סובכונדרלית בכיפת הטלוס חלק מדיאלי עם בצקת מח עצם בצורה משמעותית ובעיקר בחלק המדיאלי. מעט נוזל יתר ברצסוס הקדמית של המפרק טיביו טלרי." אני ממש אשמח לדעת מהן דרכי הטיפול, זה ממצא חמור/חולף עם הזמן? מותר לבצע אימוני יציבה? ובפרט, מתי אוכל לחזור לרוץ? תודה מראש! חג שמח :)

שלום רב מדובר בבעיה של סחוס ועצם מתחתיו. טיפול ראשוני כולל מנוחה, גיבוס לעיתים, ופיזיותרפיה. במידה ולאחר מספר חודשים אין הטבה יש לשקול טיפול ניתוחי לתיקון הפגיעה. בברכת רפואה שלמה ד"ר אלון בורג DR.ALON-BURG.CO.IL

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול