ריצה עם פלטפוס: נעל מתקנת או מדרס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול

25/09/2018 | 11:13 | מאת: ליאת

שלום, אני בת 43, בעלת כפות רגליים שטוחות ופרונציה, ללא בעיות מיוחדות בדרך כלל מלבד ורידים ברגליים. לאחרונה לאחר מאמץ כאבים במפרקי ירך ומעט בברכיים. אני מעוניינת לנסות להתחיל לרוץ, והתייעצתי בחנות למעלי ספורט. שם נאמר לי שיש לבחור בין נעל עם תמיכה וייצוב לבין נעל רגילה עם מדרס וכי אין לשלב אימום ביניהם. אשמח להבין כיצד לדעת אילו משני הפתרונות האלה עדיף. תודה

09/10/2018 | 09:28 | מאת: מיכי

תמיד מדרס עדיף, הוא בנוי לפי כפות רגליך שהן לא בהתאם זהות, נעל מתקנת היא סימטרית והתיקון בה הוא מעין תיקון ממוצע של הקריסה, אני חושב שאין ממוצע נכון, שמעתי שנשים נמנעות מללדת ילד שלישי, מאחר וכל ילד שלישי בעולם נולד סיני......

מנהל פורום אורתופדיה - בעיות כף רגל וקרסול